Головне меню

Популярні рецепти

Закуска апетитна (Закарпатська кухня)

Закуска апетитна (Закарпатська кухня)

Рибу хек або минтай розробляють на філе (без шкіри і кісток) і припускають разом з нарізаними дрібненькими кубиками морквою, петрушкою та цибулею.

Припущену рибу та овочі вибирають і пропускають через м'ясо­рубку. В підготовлену рибну масу додають дрібно насічені варені яйця, зелень петрушки, сіль, перець чорний молотий, заправляють майонезом і добре перемішують, щоб маса стала однорідною.

Готову закуску викладають у салатницю гіркою і прикрашають зеленню.

Витрати продуктів на одну порцію: риба хек або минтай 102 г, цибуля 12 г, морква 4 г, петрушка (корінь) 3 г, зелень петрушки 5 г, яйце 1/4 шт., майонез 20 г, сіль 1 г, перець чорний молотий 0,05 г.

Рибу хек можна замінити рибою льодяною.




Схожі кулінарні рецепти