Головне меню

Популярні рецепти

Рулет рибний (Закарпатська кухня)

Рулет рибний (Закарпатська кухня)

Рибу хек або минтай розробляють на філе без шкіри і кісток і разом з салом два рази пропускають через м'ясорубку, додають замочену у молоці булку, вершкове масло, яєчні жовтки, сіль, чорний перець, зелень петрушки, усе добре перемішують і збивають до утворення однорідної маси. Потім обережно помішуючи, вводять збиті яєчні білки.

Підготовлену масу укладають на змочену серветку, загортають, надаючи форми рулета, і варять у рибному бульйоні протягом 20—30 хвилин.

Охолоджений рулет нарізають скибками завтовшки 5—7 мм і подають як холодну закуску.

Витрати продуктів для приготування 1 кг рулету: філе хека або минтая 810 г, сало шпик 90 г, яйце 3 шт., молоко 100 г, масло вершкове 90 г, сіль 12 г, перець чорний моло­тий 4 г, булка або хліб білий пшеничний 150 г, зелень петрушки 9 г.




Схожі кулінарні рецепти