123************* Щука фарширована (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Щука фарширована (Закарпатська кухня)

Щука фарширована (Закарпатська кухня)

Щуку очищають від луски, зрізають плавники, промивають, надрізають шкіру навколо голови і обережно, щоб не порвати, зні­мають її в напрямі до хвоста. Хребет біля хвоста надломлюють так, щоб хвостовий плавник залишився з шкірою.

М'якоть риби, відокремлену від кісток, булку, замочену в молоці, пасеровану цибулю, часник пропускають через м'ясорубку, потім кладуть жовтки, розм'якшений маргарин, сіль, чорний молотий перець і добре перемішують. Підготовленим фаршем щільно запов­нюють шкіру щуки, надаючи їй форму цілої риби. Отвір, через який фарширувалася риба, зашивають. Підготовлену рибу укладають в по­судину, заливають бульйоном, приготовленим з кісток, голови, і варять на малому вогні близько години. В кінці варіння в бульйон додають лавровий лист.

Готову рибу укладають на блюдо, охолоджують і подають цілою або нарізають на порції і прикрашають зеленню петрушки або зеле­ним салатом. До фаршированої щуки окремо подають соус-хрін.

Фаршировану щуку можна подавати й з гарніром з відвареної картоплі або картопляного пюре.

Витрати продуктів на одну порцію: щука 198 г, булка 17 г, молоко 20 г, цибуля 48 г, маргарин столовий 8 г, яйця 1/2 шт., часник 1 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, лавровий лист 0,01 г. Крім того, соус-хрін 75 г, гарнір 150 г.




Схожі кулінарні рецепти