Головне меню

Популярні рецепти

Оселедець по-київському
Оселедець по-київському

М'ясо оселедця відокремлюють від кісток і шкірки, додають розмо­чений у молоці і віджатий хліб, змішують, пропускають через м'ясорубку на густу решітку, протирають крізь волосяне сито, додають вершкового масла, розтертого до густоти сметани, заправляють тертим «Голландським» сиром, гірчицею, перцем. Все разом добре змішують, викладають на блюдо або салатник у вигляді гірки і прикрашають зеленню петрушки, головками і хвостиками від оселедця

На 1 оселедця (200 г) — 200 г вершкового масла, 100 г «Голландського» сиру, 200 г пшеничного хліба, 1 склянку молока, 0,1 г гіркого перцю, 1 1/2 ст. ложки заправленої гірчиці.




Схожі кулінарні рецепти