123************* Ікра закусочна з свіжої риби
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Ікра закусочна з свіжої риби
Ікра закусочна з свіжої риби

Рибну ікру обчищають від плівки, розпушують, заливають окропом і дають постояти 10 хв. Коли ікра побіліє, рідину відціджують крізь сито, а ікру солять, заправляють оцтом, перцем, дрібно посіченою си­рою цибулею, олією, вимішують і дають постояти 1 год. для надання смаку.

Готову ікру викладають на тарілку і оформляють. При подачі на стіл посипають зеленню.

На 200 г свіжої ікри1/3 цибулини, 11/2 чайної ложки олії, 1 чайну ложку 3-процентного оцту, 0,1 г меленого гіркого перцю, 1 чайну ложку дрібно нарізаної зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти