Головне меню

Популярні рецепти

Закуска із риби з грибами
Закуска із риби з грибами

Рибу чистять, промивають, виймають кістки, розділяють на кусочки. Відварюють картоплю і ріжуть її на кусочки. Сушені гриби вимочують, відварюють в підсоленому кип'ятку і січуть. Ріпчасту цибулю шаткують і злегка підсмажують на олії, охолоджують, кладуть рибу, картоплю, гриби, маслину, перець, додають грибного відвару, тушкують на лег­кому вогні, обсипають сухарями і ставлять на 15—20 хв. в духовку.

На 1 кг риби — 1 кг картоплі, 200 г сушених грибів, 2 цибулини, 10—15 маслин, 2 горошини гіркого перцю, 3/4 склянки грибного відвару.




Схожі кулінарні рецепти