Головне меню

Популярні рецепти

Оселедець по-київському

Оселедець по-київському

Відокремлене від кісток і шкіри м'ясо оселедця пропускають крізь м'ясорубку з густою решіткою разом з розмоченим у молоці й віджатим білим хлібом. Одержану масу протирають крізь сито, додають розтерте до густоти сметани вершкове масло, заправляють тертим голландським сиром, гірчицею, перцем, все добре перемішують, укладають в оселедницю у вигляді оселедця, приклавши голову й хвіст, і прикрашають зеленню петрушки:

На 1 оселедець (200 г) — 200 г вершкового масла, 100 г голландського сиру, 200 г білого хліба, 1 склянку молока, 1 1/2 ст. ложки заправленої гірчиці, 0,1 г гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти