Головне меню

Популярні рецепти

Камса січена з яйцем

Камса січена з яйцем

Камсу вимочують у холодній воді 2—3 год, відрізують голівки й хвости, пропускають крізь м'ясорубку разом з розмоченим і віджатим білим хлібом, половинкою обчищеної й тертої цибулі, перцем, заправляють олією й оцтом і все добре перемішують. Підготовлену масу викладають на тарілку у вигляді гірки, посипають обсмаженою ріпчастою цибулею, січеними вареними яйцями, зеленню петрушки й прикрашають нарізаними огірками й помідорами.

На 500 г камси — 100 г білого хліба, 1 цибулину, 1 яйце, 100 г огірків, 150 г помідорів, 2 ст. ложки олії, 1 ст. ложку 9%-ного оцту, по 1 огірку й помідору, зелень петрушки й перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти