Головне меню

Популярні рецепти

Салат з камси й овочів

Салат з камси й овочів

Камсу промивають, заливають холодною водою, вимочують протягом 3—4 год, міняючи воду через кожні півгодини, а потім відрізують голівки й хвости. Зварену в шкірці й обчищену картоплю, огірки й помідори нарізують невеликими кусочками, додають нарізаний зелений салат, підготовлену камсу, гірчицю, розтерту з олією, оцтом і молотим перцем, все добре перемішують і викладають у салатник.

На 500 г камси — по 200 г огірків і помідорів, 400 г картоплі, 3 ст. ложки олії, 1 ст. ложку 9%-ного оцту, 1 чайну ложку гірчиці, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти