Головне меню

Популярні рецепти

Ікра закусочна з свіжої риби

Ікра закусочна з свіжої риби

Обчищену від плівки рибну ікру розпушують, заливають окропом, дають постояти доти, поки вона не побіліє (10—15 хв), після чого воду відціджують крізь сито. Потім ікру солять, заправляють оцтом, перцем, дрібно нарізаною обчищеною ріпчастою цибулею, олією, вимішують і дають постояти 1 год.

Готову ікру викладають на тарілку й, подаючи на стіл, посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 200 г свіжої ікри — 1/3 цибулини, 1/3 чайної ложки олії, 1 чайну ложку 9%-ного оцту, сіль, перець, зелень — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти