123************* Рибний рулет у желе з майонезом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рибний рулет у желе з майонезом

Рибний рулет у желе з майонезом

М'якоть риби відокремлюють від кісток, білий хліб замочують у молоці, цибулю злегка обсмажують. Всі продукти з'єднують, двічі пропускають крізь м'ясорубку з паштетною решіткою, після чого кладуть за смаком сіль, перець, часник і масу добре збивають.

На змащений олією пергамент або целофан викладають підготовлену масу, згортають рулетом і перев'язують шпагатом. Варять у підсоленій воді з цибулею й петрушкою протягом 1,5 год, після чого охолоджують і виймають з бульйону.

Желатин замочують у перевареній воді. У прозорий рибний бульйон кладуть замочений желатин, доводять до кипіння й охолоджують. В охолоджений бульйон з желатином додають майонез.

На блюдо наливають трохи прозорого желе, охолоджують, на нього укладають рулет, нарізаний кругляками (по 50 г на порцію), й до половини заливають прозорим желе. Потім заливають желе з майонезом так, щоб контур кругляків рулету трохи проглядався, й охолоджують. На кожний кусок рулету кладуть листки зелені петрушки, дрібні зірочки моркви, у центрі яких за допомогою целофанового конусного мішечка видавлюють масло у вигляді крапок. Квітку типу ромашки обережно поливають з ложки остиглим желе й охолоджують. Після цього виливають решту прозорого желе й знову охолоджують. -

На 700 г судака або іншої риби (10 порцій) — 70 г білого хліба, Уз склянки молока, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 яйце, 2 зубки часнику, 1 цибулину, по 1/2 кореня петрушки й моркви, зелень.

Для прозорого желе: 600 г рибного бульйону, 25 г желатину.

Для желе з майонезом: 300 г рибного бульйону, 150 г майонезу, 12 г желатину.




Схожі кулінарні рецепти