Головне меню

Популярні рецепти

Завиванець з риби

Завиванець з риби

Судака обчищають, видаляють плавники, відрізують голову й хвіст, промивають і відокремлюють філе з шкірою. На філе кладуть дрібно посічені Круто зварені яйця й зелень петрушка, солять, посипають перцем, згортають трубочкою й перев'язують. У киплячу з оцтом воду кладуть цибулю, лавровий лист, перець, трубочки судака й варять до готовносте До того як подавати на стіл, трубочки залишають у маринаді, в якому вони варилися.

Остиглого судака подають нарізаним на порції з підливою.

Підливу готують так. Варені жовтки розтирають з олією, оцтом, гірчицею, цукром і сіллю. Масу з'єднують з нарізаними кружальцями огірками, маринованими білими грибами, сметаною.

На 1 кг судака — 4 яйця, 10 зерен гіркого перцю, 3 лаврових листки, 25 г зелені петрушки, 6 склянок води, 1/2 склянки 9%-ного оцту, 1 цибулину.

Для підливи: 6 яєць, 1 1/2 ст. ложки олії, 1—2 ст. ложки 9%-ного оцту, по 1 чайній ложці гірчиці й цукру, 4—5 ст. ложок сметани, по 1 ст. ложці посічених огірків і маринованих білих грибів.




Схожі кулінарні рецепти