Головне меню

Популярні рецепти

Щука фарширована

Щука фарширована

Щуку очищають, зрізують плавники, промивають, надрізують шкіру навколо голови, відокремлюють її в напрямі до хвоста й відрізують хвіст. Пошкоджені місця зашивають. Відокремлюють м'якоть риби від кісток. З кісток голови варять бульйон. М'якоть риби, булку, замочену в молоці, пасеровану цибулю пропускають крізь м'ясорубку, потім кладуть жовтки, солять, додають манні крупи, молоко, перець, мускатний горіх, щільно заповнюють цим фаршем шкіру щуки, укладають фаршировану рибу в посудину на тонкі шматочки буряків, моркви й цибулі, заливають бульйоном і варять на малому вогні близько години. Готову рибу укладають на блюдо, нарізавши невеликими кусками, й прикрашають зеленню петрушки або зеленим салатом і кружальцями помідорів. Соус-хрін подають окремо.

На 850 г щуки — 1 цибулину, по 1/2 моркви й буряка, 2 жовтки, 50 г пшеничного хліба (булки), 1/2 склянки молока, 1 ст. ложку манних крупів, 2 ст. ложки жиру, сіль, перець, мускатний горіх — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти