Головне меню

Популярні рецепти

Лящ з хріном і яблуками

Лящ з хріном і яблуками

Ляща очищають, відрізують плавники, голову й хвіст, промивають, нарізують порціонними кусками, солять, заливають холодною водою з оцтом (1 ст. ложка оцту на 1 л води), дають постояти 5—7 хв, зливають воду й заливають овочевим відваром, приготовленим з обчищених моркви, петрушки, ріпчастої цибулі, або водою, солять і варять до готовності.

Рибу подають на стіл з гарніром — відварною картоплею і тертим хріном, змішаним з тертими кислими яблуками.

На 1 кг ляща — 250 г яблук, 1/4 склянки оцту, 100 г хріну, по 1 кореню моркви й петрушки, 1 цибулину, 1 кг картоплі, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти