Головне меню

Популярні рецепти

Короп з начинкою з гречаної каші й грибів

Короп з начинкою з гречаної каші й грибів

Обчищеного й промитого коропа надрізують вздовж спинки, видаляють кістки й нутрощі, стежачи, щоб м'ясо не відокремлювалось від шкіри. Потім його фарширують начинкою з гречаної каші й грибів, солять, обкачують у пшеничному борошні, обсмажують у маслі до рум'яного кольору з обох боків, після чого ставлять у духовку й доводять до готовності.

Подаючи на стіл, рибу нарізують порціонними кусками й поливають розігрітим вершковим маслом.

Приготування фаршу. Варять розсипчасту гречану кашу на грибному бульйоні й перемішують її з обсмаженими разом з цибулею січеними вареними грибами, сирими яйцями, перцем і сіллю.

На 1 кг коропа — 1/2 склянки гречаних крупів, 50 г сушених грибів, 5 ст. ложок вершкового масла, 3 яйця, 1 1/2 цибулини, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 1 1/2 склянки бульйону для варіння каші, перець, сіль - за смаком.




Схожі кулінарні рецепти