Головне меню

Популярні рецепти

Короп з начинкою з рису й грибів

Короп з начинкою з рису й грибів

Коропа, очищають, промивають, роблять навколо спинного плавника глибокий надріз до реберних кісток і видаляють нутрощі й кістки, стежачи, щоб не пошкодити шкіру. Біля голови й хвоста надламують хребет і видаляють його, а з голови вирізують зябра. Рибу вдруге промивають. Після цього коропа начиняють через отвір у спині начинкою з рису й грибів, зашивають ниткою, обкачують у пшеничному борошні, яйцях і сухарях, обсмажують на розігрітому маслі до рум'яного кольору з обох боків, ставлять у духовку й доводять до готовності.

Подаючи на стіл, рибу нарізують порціонними кусками, поливають розігрітим вершковим маслом і на гарнір подають припущену з вершковим маслом моркву.

Рис для фаршу припускають на грибному бульйоні й перемішують із злегка обсмаженою нарізаною ріпчастою цибулею, посіченими вареними грибами й яйцями, перцем, сіллю й сирими яйцями для в'язкості начинки.

На 800 г коропа — 3 ст. ложки рису, 3 ст. ложки вершкового масла, 40 г сушених грибів, по 2 ст. ложки сухарів і пшеничного борошна, З яйця, 1 цибулину, перець, сіль — за смаком.

Для гарніру: 700 г моркви й 3 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти