Головне меню

Популярні рецепти

Рибні крученики по-київському

Рибні крученики по-київському

Очищену й промиту щуку або судака пластують, не знімаючи шкіри, зрізують м'ясо з кісток, солять, кладуть на підготовлений кусок м'яса фарш, із рису з яйцями або із цибулі з сухарями, згортають у трубку, обв'язують міцною ниткою, змочують у сирих яйцях, посипають сухарями, смажать на вершковому маслі й запікають у духовці до готовності.

На 800 г щуки або судака — 2 яйця, 1/4 склянки сухарів, 3 ст. ложки вершкового масла, сіль — за смаком.

Фарші. Рис з яйцями. Зварений на молоці рис солять і перемішують із січеними вареними яйцями й вершковим маслом.

На 1/2 склянки рису — 3 яйця, 2 ст. ложки вершкового  масла, сіль за смаком.

Цибуля з сухарями. Злегка обсмажену, обчищену й дрібно посічену ріпчасту цибулю перемішують з молотими сухарями, яйцем і сметаною.

На 3 цибулини — 2 ст. ложки вершкового масла, 1/2 яйця, 1/2 склянки сухарів, 1/2 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти