123************* Риба в капусті
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Риба в капусті

Риба в капусті

Підготовлене філе судака, щуки, окуня, тріски промивають, нарізують невеликими кусочками, пропускають крізь м'ясорубку, додають розмочений у воді або молоці й злегка віджатий білий хліб, обсмажену ріпчасту цибулю, перець, сіль і вдруге пропускають крізь м'ясорубку.

На ошпарені й очищені, як для голубців, листки капусти кладуть підготовлену масу, загортають у вигляді конверта, укладають у каструлю або сотейник, заливають сметанним соусом, ставлять у духовку й тушкують.

Подаючи на стіл, рибу посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

На 700 г риби — 50 г пшеничного хліба, 1 невелику цибулину, 1 ст. ложку вершкового масла, 700 г свіжої капусти, 2 склянки сметанного соусу, 1 ст. ложку зелені петрушки або кропу, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти