Головне меню

Популярні рецепти

Ковбаски рибні в соусі

Ковбаски рибні в соусі

Філе риби промивають, нарізують невеликими кусочками, пропускають крізь м'ясорубку разом з обчищеною й нарізаною ріпчастою цибулею й шпиком, заправляють перцем, сіллю і все добре перемішують. З підготовленої маси формують ковбаски, обкачують їх у сухарях і смажать у жирі (фритюрі). Після цього ковбаски кладуть у каструлю або сотейник, заливають сметанним соусом з томатом і цибулею, ставлять у духовку й тушкують до готовності.

Ковбаски подають на стіл із смаженою картоплею.

На 450 г риби — 80 г шпику, 1 цибулину, 1 ст. ложку сухарів, перець, сіль — за смаком, олію — залежно від місткості посудини.




Схожі кулінарні рецепти