Головне меню

Популярні рецепти

Судак по-київському

Судак по-київському

Філе судака без шісток нарізують на куски по 80—100 г, солять, посипають перцем і обсмажують з обох боків. Картоплю варять у шкірці, обчищають, нарізують кружальцями й обсмажують. Потім судака викладають на сковороду, обкладають картоплею, заливають сметанно-грибним соусом, посипають тертим сиром, збризкують вершковим маслом, випускають яйця так, щоб був цілим жовток, і запікають у духовці.

Подаючи на стіл, страву посипають зеленню.

На 100 г судака — 2—3 картоплини, 3—4 ложки сметанно-грибного соусу, 5—7 г голландського сиру, чайну ложку вершкового масла й 1 яйце.




Схожі кулінарні рецепти