123************* Судак, запечений з грибами і раками
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Судак, запечений з грибами і раками

Судак, запечений з грибами й раками

Очищеного й промитого судака нарізують порціонними кусками, кладуть у каструлю, варять 30 хв, охолоджують і видаляють кістки. Кладуть зварені куски риби на сковорідку, на них — мариновані дрібні гриби, обчищені ракові шийки й клешні, заливають розігрітим вершковим маслом, ставлять у духовку й запікають.

Подаючи на стіл, страву посипають меленими сухарями.

На 600 г судака — 200 г дрібних маринованих грибів, 15 шт. раків, 4 ст. ложки вершкового масла, 4 ст. ложки мелених сухарів.




Схожі кулінарні рецепти