Головне меню

Популярні рецепти

Риба в млинчиках

Риба в млинчиках

Підготовлене філе судака без шкіри й кісток нарізують тонкими шматочками, солять, обсмажують на вершковому маслі, кладуть на підсмажений бік випеченого з борошна, молока, яєць і цукру млинчика, загортають у вигляді конверта, змазують яйцем, посипають сухарями, обсмажують до рум'яного кольору, ставлять у духовку й доводять до готовності.

Млинчики подають на стіл з томатною підливою.

Приготування підливи. Моркву й ріпчасту цибулю обчищають, нарізують, злегка обсмажують на маслі, додають злегка підсмажене пшеничне борошно й томат-пюре, розводять рибним бульйоном, приготовленим з плавників і голови (без зябер), варять, проціджують, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.

На 1 кг судака — 1 склянку пшеничного борошна (для млинчиків), 1 яйце, 1 чайну ложку цукру, 2 склянки молока, 5 ст. ложок вершкового масла, 2 ст. ложки сухарів, 1 ст. ложку пшеничного борошна (для підливи), 1/4 цибулини, 1/2 морквини, 1/2 склянки томату-пюре, 3 1/2 склянки бульйону, сіль —за смаком.




Схожі кулінарні рецепти