Головне меню

Популярні рецепти

Щука з хріном тушкована

Щука з хріном тушкована

Очищену, промиту, нарізану порціонними кусками й посолену щуку кладуть у змащений маслом сотейник або каструлю, посипають протертим на тертці й підсмаженим на вершковому маслі хріном, заливають сметаною й тушкують на малому вогні до готовності. Після цього куски щуки перекладають у іншу посудину, а сметану, що залишилася, заправляють вершковим маслом, оцтом і цукром.

Подаючи на стіл, куски щуки поливають сметаною, в якій вона тушкувалася а на гарнір подають відварну картоплю.

На 500 г щуки — 2 ст. ложки вершкового масла, 1/2 склянки сметани, 1/2 кореня хріну, 1 ст. ложку оцту, 1 чайну ложку цукру, сіль — за смаком, 600 г картоплі (для гарніру).




Схожі кулінарні рецепти