Головне меню

Популярні рецепти

Крученики з щуки

Крученики з щуки

Філе щуки нарізують довгими тонкими порціонними кусками, злегка відбивають, кладуть на середину кусків фарш, загортають трубкою, обв'язують ниткою, обкачують у пшеничному борошні й смажать на маслі. Обсмажені куски риби кладуть у сотейник, заливають бульйоном, звареним з голови й кісток риби з петрушкою, морквою, лавровим листом і змішаним з підсмаженим борошном, і тушкують.

Приготування фаршу. Кусочки рибного філе, що залишилися, пропускають крізь м'ясорубку, додають розмочену у воді або рибному бульйоні булку, злегка обсмажену дрібно нарізану ріпчасту цибулю, сирі яйця, частину масла, перець, сіль і все добре перемішують.

Крученики подають на стіл з вареною картоплею й поливають соусом, в якому вони тушкувались.

На і 1 1/2 кг щуки — 150 г вершкового масла, 180 г пшеничного хліба, 6 ст. ложок пшеничного борошна, З яйця, 2 цибулини, по 1 кореню петрушки й моркви, 8 горошин гіркого перцю, 3 лаврових листки, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти