Головне меню

Популярні рецепти

Тріска (хек) відварна

Тріска (хек) відварна

Очищену й промиту тріску нарізують порціонними кусками, заливають гарячим пряним відваром, солять і варять 15—20 хв.

Тріску подають на стіл з відварною обчищеною цілою картоплею, поливають томатним соусом і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Приготування пряного відвару. Обчищені моркву й ріпчасту цибулю (по 15 г), селеру й петрушку (по 10 г), лавровий лист (2 листки), запашний і гіркий перець горошком (по 1 г), сіль (15 г) заливають водою (1 л) і варять на малому вогні 6—8 хв.

На 500 г тріски3/4 склянки томатного соусу, 900 г картоплі, зелень.




Схожі кулінарні рецепти