Головне меню

Популярні рецепти

Тріска, відварена в молоці

Тріска, відварена в молоці

Тріскове філе промивають, нарізують порціонними кусками, кладуть у каструлю, заливають холодною водою, доводять до кипіння, зливають воду, знову заливають холодною водою й доводять до кипіння. Після цього воду зливають, а рибу посипають нарізаною ріпчастою цибулею, додають сіль, перець, лавровий лист, заливають гарячим молоком і варять до готовності.

Тріску подають на стіл з відварною картоплею.

На 500 г тріски — 2 склянки молока, 1 цибулину, 1 лавровий листок, 6 горошин гіркого перцю, сіль — за смаком, 1,5 кг картоплі, 2 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти