Головне меню

Популярні рецепти

Битки з тріски (хека)

Битки з тріски (хека)

Промите філе тріски нарізають коками, разом з кусочками черствої булки й підсмаженою цибулею пропускають крізь м'ясорубку, додають яйце, сіль, перець, добре перемішують, формують битки, обкачують у сухарях, смажать на олії з обох боків і досмажують у духовці 15— 20 хв.

Подаючи на стіл, битки поливають розігрітим вершковим маслом і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки. На гарнір подають картопляне пюре.

На 500 г тріски— 100 г булки, 1 яйце, 3 ст. ложки сухарів, по 2 ст, ложки олії й вершкового масла, перець,—за смаком, сіль, зелень.




Схожі кулінарні рецепти