Головне меню

Популярні рецепти

Тріска (хек), тушкована з капустою

Тріска (хек), тушкована з капустою

Підготовлену тріску нарізують на порціонні куски, солять, посипають перцем, обкачують у пшеничному борошні й обсмажують на маслі. Свіжу білоголовкову капусту шаткують, кладуть у каструлю, додають нарізану ріпчасту цибулю, олію, цукор, заливають червоним соусом (див. стор. 211) і тушкують до готовності. Після цього частину тушкованої капусти тонким шаром кладуть у сотейник, на неї — куски смаженої тріски, а зверху поливають червоним соусом і тушкують протягом 1 год.

На 500 г тріски — 2 ст. ложки пшеничного борошна, 2 ст. ложки топленого масла, 800 г білоголовкової капусти, 1 склянку червоного соусу, цукор, сіль, перець — за смаком.

На гарнір — 8—10 картоплин, 3—4 морквини, 1/2 стакана молока, 1/2 ст. ложки борошна (для моркви), 3—4 свіжих помідори, зелень.

Приготування фаршу. Смажену цибулю, круто зварені яйця, дрібно нарізані, сіль і перець старанно перемішують.

На 1 кг риби — 4 цибулини, 3 ст. ложки пшеничного борошна, 2 ст. ложки вершкового масла, 3 яйця, 2 ст. ложки сухарів, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти