Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка із палтуса з картоплею

Запіканка із палтуса з картоплею

Порціонні куски філе палтуса без шкіри й кісток кладуть у змащений жиром сотейник, посипають дрібно нарізаною обсмаженою ріпчастою цибулею, кладуть кружальця вареної картоплі, все заливають білим рибним соусом, посипають меленими сухарями, збризкують маслом, ставлять у духовку й запікають.

Подаючи на стіл, запіканку посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 500 г палтуса — 1 цибулину, 500 г вареної картоплі, 1 склянку соусу, 1 ст. ложку мелених сухарів, 3 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти