Головне меню

Популярні рецепти

Камбала смажена з грибами й корнішонами

Камбала смажена з грибами й корнішонами

Камбалу розбирають, знімають шкіру, нарізують кусками, промивають у холодній воді, солять, посипають перцем, панірують у борошні, смажать на розжареній сковороді в олії з обох боків, ставлять у духовку й доводять до готовності 10— 15 хв. Ріпчасту цибулю дрібно нарізують і підсмажують на олії.

Печериці дрібно нарізують, обсмажують, змішують з нарізаними соломкою корнішонами, додають вершкове масло й підігрівають при 60— 70° С у духовці.

Подаючи на стіл, на блюдо кладуть підсмажену цибулю, на неї — смажену рибу, поряд — відварену картоплю. Рибу поливають вершковим маслом, змішаним з грибами й корнішонами, посипають зеленню.

На 1 кг риби — 3 ст. ложки пшеничного борошна, 1/2 склянки олії, 2 цибулини, 3—4 корнішони, 150 г грибів, 8 картоплин, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти