Головне меню

Популярні рецепти

Паштет із тріски й прісного сиру

Паштет із тріски й прісного сиру

Рибне філе тріски або мерлузи промивають, варять, розрізують на куски, пропускають крізь м'ясорубку, додають злегка обсмажену обчищену ріпчасту цибулю, сіль, вдруге пропускають крізь м'ясорубку, з'єднують з протертим прісним сиром, заправляють олією й добре перемішують. Одержану масу кладуть у змащений маслом сотейник і запікають.

Паштет подають на стіл охолодженим.

На 350 г тріски або мерлузи — 250 г прісного сиру, 1 ст. ложку олії, 1 цибулину, 1/2 ст. ложки вершкового масла, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти