Головне меню

Популярні рецепти

Биточки з тріски й прісного сиру

Биточки з тріски й прісного сиру

Підготовлене філе тріски або мерлузи нарізують, пропускають крізь м'ясорубку, додають розмочений білий хліб, нарізану ріпчасту цибулю, солять і вдруге пропускають крізь м'ясорубку. Масу перемішують з протертим прісним сиром, збивають, формують биточки, обкачують у борошні, обсмажують з обох боків і досмажують у духовці 10— 15 хв.

Биточки поливають розігрітим вершковим маслом і на гарнір подають картопляне пюре.

На 300 г тріски або мерлузи — 250 г прісного сиру, 50 г білого хліба, 1 цибулину, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти