Головне меню

Популярні рецепти

Рибні кульки

Рибні кульки

Філе тріски або мерлузи промивають, нарізують, пропускають крізь м'ясорубку, додають розмочений у воді білий хліб, нарізану обчищену ріпчасту цибулю, сіль, добре перемішують з протертим прісним сиром, формують невеликі кульки, обкачують їх у пшеничному борошні, укладають у сотейник або на лист, змащений маслом, збризкують вершковим маслом і обсмажують у духовці-

Кульки подають на стіл з томатним соусом (див. стор. 212).

На 300 г філе тріски або мерлузи — 250 г прісного сиру, 50 г білого хліба, 1 цибулину, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти