Головне меню

Популярні рецепти

Палички з риби й прісного сиру запечені

Палички з риби й прісного сиру запечені

Підготовлене філе тріски або мерлузи пропускають крізь м'ясорубку, додають замочений білий хліб, солять і вдруге пропускають крізь м'ясорубку; у рибну масу додають прісний сир, злегка обсмажену нарізану ріпчасту цибулю й добре перемішують. Масу розділяють на частини, формують палички, обкачують їх у борошні, кладуть на змащений жиром лист, змазують сметаною й випікають у духовці.

Палички подають на стіл із сметанним соусом.

На 700 г філе тріски або мерлузи — 600 г прісного сиру, 60 г пшеничного (білого) хліба, 1 1/2 цибулини, З ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки пшеничного борошна, 1 ст. ложку жиру, 1 ст. ложку сметани, сіль — за смаком, 1 склянку сметанного соусу.




Схожі кулінарні рецепти