Головне меню

Популярні рецепти

Заливна риба (Угорська кухня)
Заливна риба
2,5 кг різної риби (судачок, сом, короп, стерлядь)
цибуля,
часник, 
паприка,
сіль

Рибу розрізають на шматки вагою приблизно по 50 г.

Голови, плавники, хвости і хребти варять з нарізаним тонкими кружальцями цибулею, часточкою часнику, паприкою і сіллю до розварювання лука.

Відвар проціджують в каструлю і, поклавши туди рибу, кип'ятять 10-15 хвилин. Відвар не повинен бути дуже рідким, тому що в цьому випадку він не застигне.

Шматки риби кладуть у маленькі глибокі миски і заливають їх ще раз процідженим бульйоном так, щоб той зовсім покривав рибу. Миски ставлять в прохолодне місце, щоб желе застигло.



Схожі кулінарні рецепти