123************* Заливний короп по-угорськи (Угорська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Заливний короп по-угорськи (Угорська кухня)
Заливний короп по-угорськи
1 короп вагою 3-4 кг
6 шт. зеленої паприки
300 г цибулі
3 помідори
50 г червоної паприки
30 г солі
У очищеного і випотрошені коропа відрізають голову і розбирають його по хребту на дві філейні половини без реберних і хребетних кісток. З голови, хребта, плавця, ікри або молочка риби з порізаною кільцями цибулею, сіллю і червоною паприкою варять міцний бульйон.
Щоб надати желе особливо тонкий смак, в бульйон слід додати зеленої паприки і помідорів. Бульйон варять близько години на слабкому вогні. Потім філе розрізають на порції вагою по 120-180 г, закладають їх у бульйон і припускають.
Шматки риби складають у глибоке блюдо і заливають їх бульйоном, процідженим через часте сито. Блюдо ставлять у прохолодне місце. При бажанні його можна прикрасити зеленою паприкою, свіжими помідорами, ікрою або молоками, а також кружечками, нарізаними з крутих яєць.



Схожі кулінарні рецепти