Головне меню

Популярні рецепти

Яйця в желе а-ля Мункачі (Угорська кухня)
Яйця в желе а-ля Мункачі
12 яєць
1,5 л желе
300 г рибного філе припущенного
150 г печериць
240 г помідорів
3 дцл соусу ремулад
2 дцл оцту
1 / 2 дцл рослинного масла
сіль,
перець
Для цієї страви готують сальпікон наступним чином: припущені рибу, свіжі помідори (можна томат-пюре), зварені печериці і селеру нарізують маленькими кубиками і змішують все це з соусом ремулад, який скріплюють за допомогою желатину.

Потім сальпікон викладають гіркою на кругле блюдо. Потім варять яйця "в мішечку" і обережно, розбивши шкаралупу, опускають кожне окремо в киплячу воду з оцтом, де їх доварюють 3 хвилини.

Охолодивши на льоду кожне яйце, їх укладають у маленьку формочку, наповнюючи її рідким желе. Коли желе застигне, яйця з формочок виймають і розкладають навколо сальпікона, заповнюючи простір між яйцями рубаним желе.

Подавати це блюдо
можна з соусом тартар, що, однак, зовсім не обов'язково, тому що яйця і сальпікон вже самі по собі дуже смачні.  (Цю страву можна готувати і без печериць.)



Схожі кулінарні рецепти