Головне меню

Популярні рецепти

Яйця «в мішечку» а-ля Капістран (Угорська кухня)
Яйця «в мішечку» а-ля Капістран
400 г ікри коропа
150 г вершкового масла
250 г печериць
12 круглих булочок
100 г жиру
300 г цибулі
12 яєць
6 дцл сметани
сіль,
червона паприка,
петрушка


Очистивши ікру від облягаючих її плівок, приготувати з неї перкельт з цибулею, вершковим маслом і червоною паприкою. Соус варити майже до повного уварювання. Зрізати нижню частину булочок, вийняти м'якуш, підрум'янити їх в олії і негайно обкласти внутрішні стінки підсмажених булочок пюре з печериць і наповнити їх потім соусом Перкельт з ікри.
Покласти на кожну нафаршировану таким чином булочку яйце «в мішечку», зварене без шкаралупи у воді з оцтом, закрити кожне з них соусом з червоної паприки, заправленим сметаною, і посипати рубаною петрушкою. Булочки слід підсмажити у великій кількості олії попередньо перед фарширування, щоб зробити їх хрусткими.



Схожі кулінарні рецепти