Головне меню

Популярні рецепти

Млинці з раками (Угорська кухня)
Млинці з раками

12 млинців
30 раків
2 булочки
50 г вершкового масла
0,5 дцл сметани
250 г печериць
сіль,
паприка,
кмин,
петрушка

Спекти 12 млинців без цукру. Зварити в підсоленій воді з кмином 30 раків, очистити шийки і клішні від шкаралупи і дрібно порубати їх. Намочити дві булочки в молоці і протерти їх крізь сито.

Нарубати шампіньйони і підсмажити на сильному вогні в олії. Змішати приготовані таким чином три складові частини фаршу, приправити цю суміш сіллю, червоною паприкою і 2-3 ложками сметани.

Начинити млинці цим фаршем, загорнути їх і запанірувати, вмочивши їх спочатку в збитому яйці, а потім, обсипав тертими сухарями, засмажити у великій кількості дуже гарячого жиру або масла.

Окремо подається соус нантуа.

Соус нантуа.
80 г борошна, підсмаженою в 60 г вершкового масла, розбавити 4 дцл молока і додати до отриманого соусу трохи сметани, коньяку, перцю і, нарешті, 60 г ракового масла.



Схожі кулінарні рецепти