Головне меню

Популярні рецепти

Січеники з риби

Січеники з риби

Рибне філе (судака, щуки, окуня, тріски, хека тощо) промивають, нарізують невеликими кусочками, пропускають крізь м'ясорубку разом із нарізаною й обчищеною ріпчастою цибулею й розмоченим у воді або молоці черствим пшеничним хлібом, додають сіль, перець, яйця, все добре перемішують. Підготовлену масу розділяють на порції, обкачують у сухарях, надають їм овально-приплюснутої форми й смажать на олії з            обох боків.

Січеники подають на стіл з картопляним пюре або комбінованим гарніром.

На 400 г риби — 1 цибулину, 100 г пшеничного хліба, 1 яйце, 2 ст. ложки сухарів, 3 ст. ложки олії, перець,  сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти